VVV event info

De Vloer Op

Al jaren is het televisieprogramma ‘De Vloer Op’ een hit. Actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s worden in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs werk...

#bekendvanTV   #gezientijdensdeopeningsweekvanHetSpeelhuis  #publieksfavoriet

 

Wat bezielt mensen om dit beroep te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Waarom wordt er zoveel vreemdgegaan onder acteurs? ‘De Vloer Op’ in het theater is niet alleen kijken naar boeiende, spontane creaties van een aantal topacteurs – bekend van film, tv en/of theater – maar ook nog eens een heel persoonlijke kennismaking met deze vakidioten.

 

Er zal opgetreden worden in wisselende samenstelling van o.a. Anna Raadsveld, Fabian Jansen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Stefan de Walle, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva Van der Gucht, Guido Spek, Oda Spelbos, Marie Louise Stheins, Sieger Sloot en Jeroen Spitzenberger.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

De Vloer Op

Details

Uw Reactie
Uw Reactie