VVV event info

Collectief Het Paradijs

Negen personages maken een absurde busrit. Door allerlei vormen van opdringerigheid worden de personages gedwongen om zich tot elkaar te verhouden. Als de bus in een eindeloze bocht crasht, worden...

(Scroll down for English)

 

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie ZIN.

 

#explosievespeelstijl   #pogingtegenvertrutting   #filmisch   #mime

 

Collectief Het Paradijs maakt beeldende voorstellingen met een fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst zeker niet wordt geschuwd. De groep omhelst opdringerigheid als laatste poging tegen de vertrutting van de samenleving. In een tijd waarin ‘hashtag-me-too-discussies’ en ‘fakenews’ ons steeds meer uit elkaar lijken te drijven hebben we een gezonde dosis opdringerigheid nodig. Hoe komen we anders aan het nummer van die leuke chick?

 

SPEL, PRODUCTIE EN VORMGEVING: SANTINO SLOOTWEG, JURRIAAN DE VOS, LEN PILLEN, LUUK WEERS, HALI NETO, SUE-ANN BEL, IVAR SCHUTTE, JASPER KOOPMANS EN VINCENT VAN WOERKOM | SCRIPT: KO VAN DEN BOSCH | REGIE: KO VAN DEN BOSCH (AKTE EEN), JAKOP AHLBOM (AKTE TWEE) EN NICOLE BEUTLER (AKTE DRIE) | LICHTONTWERP EN TECHNIEK: MARCEL SLAGTER | DRAMATURGIE: ELINE DE MEY

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

Collectief Het Paradijs

Details

Uw Reactie
Uw Reactie