VVV event info

Henk Poort

Henk Poort behoort tot de ‘Beste Zangers’ van Nederland. Zijn versies van ‘The Phantom of the Opera’ met Floor Jansen en ‘Sound of Silence’ tijdens het populaire tv-programma gingen viral. Maar Po...

#DeHeldenvanHenk   #BesteZangers   #VanJordaantotopera

 

Zijn versies van The Phantom of the Opera met Floor Jansen en Sound of Silence tijdens het razend populaire tv-programma Beste Zangers gingen viral. Voorafgaand aan de opnames daarvoor werd Henk gevraagd na te denken over zijn muzikale inspiratiebronnen. Die bleken heel divers: de helden van het Jordaanlied, zoals Willy Alberti en Johnny Jordaan, grote favorieten uit de opera- en musicalwereld en mensen aan wie hij in zijn persoonlijke leven graag een voorbeeld neemt. Zij inspireerden hem tot deze innemende voorstelling, waarin Poort je met twee muzikanten de mooiste songs uit al die werelden laat horen.

 

TEKST: KOEN VAN DIJK | REGIE: BART OOMEN | MET: HENK POORT | PIANO: ED BOEKEE | CONTRABAS: JURRE HOGERVORST

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 

Henk Poort

Details

Uw Reactie
Uw Reactie