VVV event info

Wit Konijn Rood Konijn

Op 13 maart 2020 moesten bijna alle theaters ter wereld hun deuren sluiten vanwege corona. Nu, één jaar later, wordt er in meer dan 30 landen op zaterdag 13 maart 2021 de voorstelling Wit Konijn R...

#WRRR    #lettherebetheatre    #artivism   #whiterabbitredrabbit     #nassimsoleimanpour    #livestream    #auroranova 

 

In theaters over de hele wereld, van Argentinië tot Australië en van India tot Nederland, gaan acteurs het toneel op om de kracht van theater te tonen. In Het Speelhuis speelt niemand minder dan Leon van der Zanden de voorstelling. Zonder voorbereiding, repetities en regisseur stapt hij het toneel op. Met alleen een grote envelop in de hand begint Leon, geheel onvoorbereid, aan een eerste lezing, die meteen de definitieve uitvoering is. Wit Konijn Rood Konijn is een internationale theaterhit van de Iraanse schrijver Nassim Soleimanpour. Het stuk is sinds de première tien jaar geleden al in meer dan 25 talen vertaald en al duizenden keren opgevoerd. En steeds door andere acteurs. Want wie het één keer heeft gespeeld, kent het stuk, en mag het niet nog een keer spelen.

 

Wit Konijn Rood Konijn is oorspronkelijk geproduceerd door Volcano Theatre in samenwerking met Necessary Angel en Wolfgang Hoffmann. Dramaturgie door Daniel Brooks en Ross Manson.

 

https://www.facebook.com/Auroranova.org

https://www.instagram.com/auroranovaorg/

https://twitter.com/AuroraNovaOrg

 

https://www.facebook.com/NASSiMProductions

https://www.instagram.com/nassim_soleimanpour/

https://twitter.com/NASSproductions

https://www.facebook.com/whiterabbitredrabbit

 

 

 

Wit Konijn Rood Konijn

Details

Uw Reactie
Uw Reactie