VVV event info

Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

Grote Haas kom eens hier met je oren. Ik moet je iets heacuteeacutel belangrijks vertellen. Raad eens hoeveel ik van je hou Deze kleine muzikale vertelvoorstelling is gebaseerd op het beroemde kinderbo...

#prentenboekjesfestival   #prikkeltdefantasie  #allesterrentellen   #voordeallerkleinsten

Deze voorstelling maakt deel uit van het Prentenboekjesfestival Het blijft heerlijk, een theater binnen te stappen, waarvan de foyer is veranderd in een vrolijke boel vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Na de successen van eerdere edities zijn er prentenboekenfiguren vertrokken uit de stad en nieuwe bewoners bijgekomen. En die nieuwelingen hebben allemaal zin om hun komst te vieren, dus dat wordt een gezellig en bruisend feest! Voor en na de voorstellingen kunnen kinderen uitgebreid spelen in de foyer tijdens het creatieve festivalprogramma met dit keer als thema ‘Onder de sterren en de maan’.

Hoezo schijnt de maan en waarom ziet hij er altijd anders uit? Kan jij alle sterren tellen en hoe ver weg zijn ze precies? Die oneindige sterrenhemel in het donker prikkelt de fantasie van jonge kinderen. Daarom houdt het niet op met een bezoekje aan de voorstelling. In de foyer waan je je voor even tussen de sterren in de Sterrenfabriek. En... De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om er mee te spelen.

Naast ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is ook ‘Het Astronautje’ op deze dag te zien in Het Speelhuis.

 

Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

Details

Uw Reactie
Uw Reactie