VVV event info

Made in Italy

Een eigenzinnige kunstenaar en zijn van hem vervreemde zoon reizen naar Italieuml om het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geeumlrfd te verkopen.

De hartverwarmende comedy Made in Italy vertelt het verhaal van Robert (Liam Neeson) die met zijn zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen, doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed.

Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet hij de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie en lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Made in Italy

Details

Uw Reactie
Uw Reactie