VVV event info

Radman

In een 18 meter hoog reuzenrad luister je met een koptelefoon op je hoofd naar het verhaal van Radman. Hij torent door zijn lengte boven alles en iedereen uit waardoor hij een geweldig overzicht ...

#opgrotehoogte     #verhalenvolgeheimen     #reuzetof     #verborgenvragen

 

Want wat doet die mevrouw van nummer 60 in de straat met die gekke naam elke ochtend? Wat is er aan de hand met de bomen in het parkje om de hoek? En hoe smaken wolken eigenlijk?

In samenwerking met Schippers&VanGucht – bekend van vele familieproducties – brengen ze een bijzondere theatrale beleving. Naast het reuzenrad is er speciaal voor kinderen onder andere een draaimolen.

 

Coronaproof

Je koopt een ticket per gondel voor een bepaald tijdslot (per half uur) en voor maximaal vier personen. Met drie of meer personen mag je alleen bij elkaar in de gondel stappen als je uit hetzelfde huishouden komt. Als je met twee personen een ticket koopt hoef je niet uit hetzelfde huishouden te komen. Omdat Radman ronddraait, is de instaptijd voor iedere gondel uniek, waardoor je niet met veel mensen tegelijk in de rij hoeft te wachten. De gondels en koptelefoons worden gedurende de dag goed gereinigd.

 

Iedereen is welkom

Een ritje in een reuzenrad is op zichzelf al een leuke beleving voor iedereen, daarom is Radman toegankelijk voor alle leeftijden. Van de theatrale beleving krijgen kinderen vanaf vier jaar al iets mee. Het verhaal is voor kinderen vanaf zeven jaar echt goed te volgen. Voor de kleintjes onder de vier jaar is het ‘gewoon’ een spannend ritje in een reuzenrad, maar ook dat is hartstikke leuk! Kinderen onder de 1.20 meter mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het reuzenrad in.  

 

 

Radman

Details

Uw Reactie
Uw Reactie