VVV event info

Igone de Jongh

In haar eerste theaterprogramma danst Igone met de haar bekende overgave en vakmanschap de meest spannende choreografieeumln uit haar omvangrijke repertoire. Alleen op het toneel samen met een par...

#overgave   #vakmanschap   #wereldklasse   #ballerina

 

Igone de Jongh: prima ballerina, gelauwerd en bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van de wereldvermaarde choreograaf Hans van Manen. De gelukkigen die haar in levende lijve hebben zien schitteren zijn daarvoor in de auto, trein of vliegtuig gestapt. Zij was tot nu toe alleen te bewonderen in gerenommeerde opera- of ballethuizen in New York, Parijs, Sint Petersburg of Amsterdam. Sinds kort geniet Igone van de nazomer van haar imposante loopbaan en heeft een sterk verlangen om haar publiek in alle windstreken van ons land te bezoeken.

 

REGIE: RUUT WEISSMAN

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

Igone de Jongh

Details

Uw Reactie
Uw Reactie