VVV event info

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Kinderfilmfestival in de CarnavalsvakantieZaterdag 22 februari tm zondag 1 maart. Kaartje met drankje en traktatie kost euro K750. Drankje en traktatie zijn af te halen in de brasserie met een ...

In deze gloednieuwe film worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs.

In Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer herenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn hij het ook vindt om weer met zijn ouders samen te zijn - het is ook saai op zo’n landgoed, en Kruimeltje mist het spannende stadsleven.

Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

Let op bij het kinderfilmfestival! Om je drankje en traktatie in de brasserie te kunnen ophalen, heb je een fysiek kaartje nodig. Indien je een e-ticket hebt, print deze dan uit.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Details

Uw Reactie
Uw Reactie