VVV event info

Neil Diamond Memories

Geen korte omschrijving aanwezig

Een top tribute band uit eigen  land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Elf bevlogen muzikanten nemen u mee terug in de tijd , waar frontman en ras-entertainer Marcel Mulders (de beste NEIL DIAMOND vertolker van Nederland) in de huid kruipt van Neil Diamond. De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. Deze band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie , en laat u die kleurrijke en muzikale Seventies herbeleven.

 

Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie, de artiest Neil Diamond, en geniet van de vele hits; oa. “Sweet Caroline, I am I Said, September Morn, I’m a believer”, en natuurlijk het prachtige duet “You don’t bring me flowers”. Stap in de tijdmachine en voel alsof u live aanwezig bent bij één van Neil Diamond’s grootste  concerten.

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 

Neil Diamond Memories

Details

Uw Reactie
Uw Reactie