VVV event info

Marzio Scholten - Solo

Marzio Scholten is een Nederlandse gitaristdocentcomponist die zijn muziek op allerlei manieren aan het publiek presenteert. Dit optreden is een solo optreden in de prachtige setting en akoesti...

Zo maakt Scholten deel uit van een trio samen met drummer Jimmi Hueting en pedal steel gitarist Mathijs Leeuwis onder de naam Things I Can't Control en speelt hij eveneens in een trio met pianist Wolfert Brederode en bassist Ernst Glerum instrumentale, melodieuze, verstilde en sferische muziek zoals te horen op het album 'Isolophilia'. Verder heeft hij zijn eigen band waarmee hij jazz(rock) speelt.
Maar vandaag komt Scholten alleen naar de Cacaofabriek om zijn prachtige muziek ten gehore te brengen. Hij zal onder meer stukken spelen van zijn soloalbum "We Never Left Town' dat in 2017 werd uitgebracht. Uitgangspunten in dit soloproject zijn Scholtens zoektocht naar eenvoud, zijn liefde voor de gitaar, Amerikaanse volksmuziekgenres als jazz, blues, folk en Americana. Sound, songs en soundscapes: ingredi├źnten voor aardse en bezielde muziek.

Oftewel 'Een klankwereld waar de luisteraar diep in wordt meegezogen'(Erno Elsinga, Jazzenzo.

Kaarten kosten 9 euro in de voorverkoop; 12,00 euro aan de dagkassa.
Deur van de expo open vanaf 15.30 uur; aanvang optreden 16.00 uur.

Marzio Scholten - Solo

Details

Uw Reactie
Uw Reactie