VVV event info

Urban Minorz - Chivv & Tabitha

Urban Matterz en De Cacaofabriek slaan de handen ineen en organiseren samen Urban Minorz, een super avond voor jongeren!

En wat een line up hebben we voor jullie in elkaar gedraaid!

Wat te denken van Chivv?! Chivv brak door met de hit ‘Oeh Na Na’, als onderdeel van SBMG. Met die hit tekende hij een contract bij TopNotch en volgden er twee SBMG-albums. Sinds 2018 werkt de rapper ook aan solomateriaal, en scoort hij grote hits als ‘Beetje Moe’, ‘Ewa Ewa Ewa’ en ‘HUTS’. Met de video voor ‘Expose The Game’ won Chivv onlangs de Beste Video FunX Award.

En alsof dat nog niet genoeg is zal ook Tabitha optreden! Ze werd vooral bekend door de hit 'Is Dit Over', met maar liefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify!
Na samenwerkingen met Ronnie Flex en SFB tekende Tabitha in 2017 voor TopNotch en in april 2018 verscheen haar debuut EP 'Gevonden In Verdwalen'. Op deze EP werkt ze onder andere samen met Josylvio en Murda en met deze release brak ze definitief door.
Op dit moment domineert Tabitha de charts met 'Hij Is Van Mij'; een release met medewerking van Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey.

Deuren open vanaf 20.30 uur; tickets kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro aan de dagkassa (indien voorradig).

Urban Minorz - Chivv & Tabitha

Details