VVV event info

Dr Lektroluv - Featuring Mason

Een avond Dr. Lektroluv betekent een avond retro house classics

Dr. Lektroluv presenteert Elektrik World, een box set cd-compilatie met alle essentiële elektroklassiekers die je nodig hebt. Boys Noize, Miss Kittin. Je vindt alle golden boys en girls van de electro in deze ultieme collectie. Elektrik World is samengesteld door de groengemaskerde held Dr. Lektroluv, die al meer dan 15 jaar vooroploopt in de electro-beweging van België tot Brazilië.

Mason
Mason is de artiestennaam van Iason Chronis, geboren in Amsterdam. Op zijn zesde leerde Iason vioolspelen en in 1995 werd hij actief als DJ. Hij volgde een opleiding Music Composition and Performance aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, studeerde in 2003 cum laude af en ontving hiervoor uiteindelijk een Kunstanjer van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Mason maakte enige tijd gebruik van zijn vioolkunsten tijdens zijn dj-sets. Zo gebruikte hij zijn viool tijdens zijn tournee met Tiësto in 2004 voor een live-uitvoering van Lethal Industry. Grootste hit van Mason is natuurlijk de song 'Perfect Exceeder'.
Hij trad op tijdens festivals als Sensation White, Dance Valley en Mystery Land en in vele clubs in meer dan 50 landen rond wereld.

Dr Lektroluv - Featuring Mason

Details

Uw Reactie
Uw Reactie