VVV event info

Exit North - Exclusive Dutch Show

Exit North is de band rondom Steve Jansen de medeoprichter van Japan eacuteeacuten van de meest invloedrijke bands uit de jaren rsquo80.Samen met Thomas Feiner Ulf Jansson en Charles Storm ndash allen multi-in...

Steve Jansen – broer van David Sylvian – kreeg al eerder hulp van Feiner op zijn soloalbum ‘Slope’ uit 2007. Ze bleken een muzikale klik te hebben wat resulteerde in een nauwe samenwerking in de jaren die volgden. Ulf Jansson werkte met Feiner aan diverse projecten en zo werd het zaadje gepland voor een nieuwe band. Charles Storm – een Zweedse producer, engineer en multi-instrumentalist – werd later gerekruteerd en Exit North was daarmee een feit.

Wie houdt van het experimentele, veelal instrumentale solowerk van Jansen, maar ook zij die zweren bij het meer song geori├źnteerde werk van Japan, Rain Tree Crow en Nine Horses, zullen de muziek op ‘Book Of Romance And Dust’, het debuutalbum van Exit North, weten te waarderen. Het is een echt bandalbum geworden; het is veel meer dan de muziek van vier geweldige muzikanten.

De diepe stem van Feiner zit vol emotie en sluit naadloos aan bij de fantastische, rijke muziek van de band. Van ambient tot kinetisch en van rock tot mediatief: het komt allemaal voorbij bij Exit North.

Het optreden vindt plaats in Theater Speelhuis en tickets zijn te bestellen via de website van het Theater: www.theaterspeelhuis.nl.
You can order your tickets for this unique and exclusive concert through this website: www.theaterspeelhuis.nl

Zorg dat je erbij bent, bij dit unieke concert.
Het is vooralsnog het enige concert in Europa van Exit North!

Exit North - Exclusive Dutch Show

Details

Uw Reactie
Uw Reactie