VVV event info

Silent Comedy

Geen korte omschrijving aanwezig

Een koptelefoon, vier rete grappige cabaretiers en het gehele theater als decor. Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt!

 

Zet bij binnenkomst alvast je koptelefoon op en ervaar wat er gebeurt. Met z’n allen in hetzelfde schuitje, maar… in welk schuitje zit jij? Je ziet het één en hoort het ander. En waarom lacht je buurman zo hard? Je hebt het al snel door! Met je koptelefoon kun je switchen tussen de microfoons van vier impro-cabaretiers. En dat levert nogal hilarische momenten op. Want waar de ene helft van het publiek kijkt en luistert naar twee comedians die een blind date naspelen, luistert de andere helft naar dat wat er in het hoofd omgaat van de twee ‘daters’. Maak het vooral mee, want Silent Comedy is een van de grappigste voorstellingen die je kunt beleven. Dat beloven we je.

 

PRODUCENT: SENF THEATERPARTNERS, STICHTING THEATERS DILIGENTIA & PEPIJN EN SILENTDISCO.COM | CAST: WISSELEND PER EDITIE, BESTAAT ONDER MEER UIT: BERIT COMPANJEN, ANDRIES TUNRU, RUUD SMULDERS, TIM ZEEGERS | ARTISTIEKE LEIDING: FRANK HEIJMAN | FOTOGRAFIE: JUSTINE LEENARTS , STUDIO SCHEEF

 

Silent Comedy

Details

Uw Reactie
Uw Reactie