VVV event info

Minuscule 2, het tropisch avontuur

Kinderfilmfestival in de CarnavalsvakantieZaterdag 22 februari tm zondag 1 maart. Kaartje met drankje en traktatie kost euro 750. Drankje en traktatie zijn af te halen in de brasserie met een g...

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

Let op bij het kinderfilmfestival! Om je drankje en traktatie in de brasserie te kunnen ophalen, heb je een fysiek kaartje nodig. Indien je een e-ticket hebt, print deze dan uit.

Minuscule 2, het tropisch avontuur

Details

Uw Reactie
Uw Reactie