VVV event info

Ricky Koole, Frank Lammers & Ocobar

Onstuimige en vrolijke avond waarin de blues niet wordt geschuwd

 Ruim 25 jaar geleden begonnen Frank Lammers en Ricky Koole aan een voorstelling. Ze hadden grootse plannen, maar ergens bleef het steken. Zou het ze nu, als doorgewinterde theatermakers, wel lukken? In ‘Frank en Ricky hebben de blues’ maken ze openhartig de balans op. Ze lachen om vroeger, spelen eindelijk die serieuze toneelscènes en zingen over belangrijke momenten. De drie geweldige muzikanten van Ocobar begeleiden deze onstuimige avond, waarin de blues niet wordt geschuwd.

 

MET: FRANK LAMMERS, RICKY KOOLE, ROB WIJTMAN, COK VAN VUUREN EN BART WIJTMAN | FOTO: ROB BECKER

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 29,75 per persoon serveren wij een 3-gangen diner (exclusief consumpties). Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start. Meer informatie over het diner vindt u hier.

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.

Ricky Koole, Frank Lammers & Ocobar

Details

Uw Reactie
Uw Reactie