Vacature

Stagiair podium- en theatertechniek

Waar ga jij stage lopen?

Het Speelhuis in Helmond is een theater met tussen de 160 en 180 professionele voorstellingen per jaar en daarnaast een ruim lokaal aanbod voor en door Helmondse inwoners. De Helmondse schouwburg is in 2018 volledig verbouwd en klaar voor de toekomst. Ons techniek team bestaat uit 4 enthousiaste vaste technici tussen de 21 en 56 jaar. Verder werken wij met een pool met gedreven oproepers. Ben jij op zoek naar een leuke stageomgeving? Dan heb jij geluk! Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair(e) podium- en theatertechniek. 

Wat ga je doen?

Je gaat met ons meedraaien in techniekgroep. De werkzaamheden bestaan uit het opbouwen, afbreken, begeleiden en draaien van de voorstellingen. Verder ga je meewerken voor het onderhoud en reparatie van de apparatuur.

  Passen wij bij jou?

  Werken bij de Gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al hebben we voor onze stad mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. We werken met trots vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën. Laat het je vertellen door onze collega’s in het volgende filmpje.

  Wil je ons verhaal nog eens rustig nalezen? Klik dan hier voor het Helmond (b)en ik verhaal.

  Goed om te weten:

  • Binnen gemeente Helmond geloven we in de kracht van diversiteit aan mensen en talenten. We zijn oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw kwaliteiten.
  • Bij gemeente Helmond staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Daarom bieden wij via onze Helmond Academie diverse cursussen en trainingen aan. 
  • Je ontvangt een bruto stagevergoeding van € 350,- per maand bij een stageperiode langer dan drie maanden.
  • Gemeente Helmond biedt naast een passend salaris diverse overige arbeidsvoorwaarden aan. Bekijk ze allemaal.

  Sollicitatie informatie

  Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden voor een stageplaats in ons unieke theater? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick Molenaar, stagebegeleider per email r.molenaar@helmond.nl.  

  Uw Reactie
  Uw Reactie