Vacature

Ondersteuner Onderzoek

De uitdaging

Een belangrijk deel van jouw werk zal bestaan uit het onderhouden van ons Stadspanel Helmond. In ons Stadspanel Helmond zitten zo’n 2.000 Helmonders die met regelmaat een vragenlijst krijgen. Het programmeren van de vragenlijsten voor het Stadspanel Helmond maar ook die van andere onderzoeken is onderdeel van jouw werk. Daarnaast worden er vragen gesteld vanuit deelnemers en jij mag deze beantwoorden!

Verder bestaan de werkzaamheden onder andere uit het verwerken van enquêtes, posten van berichten op ons interne kanaal, maar ook op onze publieke website (o.a. kennisagenda Helmond en op helmond.nl). 

Een afwisselende functie dus, en afhankelijk van jouw ervaring kunnen we de functie nog verder invullen!

Passen we bij jou?

Werken bij de Gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al hebben we voor onze stad mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. We werken met trots vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën. Laat het je vertellen door onze collega’s in het volgende filmpje.

Wil je ons verhaal nog eens rustig nalezen? Klik dan hier voor het Helmond (b)en ik verhaal.

Goed om te weten:

  • Binnen gemeente Helmond geloven we in de kracht van diversiteit aan mensen en talenten. We kijken daarom verder dan het CV en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw kwaliteiten.
  • Je ontvangt een salaris van minimaal € 3.014, - en maximaal € 4.244, - op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Werken bij de gemeente Helmond betekent een goede werk-privébalans; je hebt mogelijkheid tot thuiswerken en je kunt je werkdagen en -tijden flexibel indelen. 
  • Om (snel) vertrouwd te raken met het werk én de organisatie bieden wij een uitgebreid onboardingsprogramma aan.
  • Bij gemeente Helmond staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Daarom bieden wij via onze Helmond Academie diverse cursussen en trainingen aan. 
  • Gemeente Helmond biedt naast een passend salaris diverse overige arbeidsvoorwaarden aan. Bekijk ze allemaal.

Jouw team

Centraal in de organisatie is er de afdeling Informatievoorziening en Automatisering (IVA). IVA is veel meer dan ICT. Vanuit IVA leveren wij een belangrijke bijdrage aan de maatschappelijke opgaven voor de stad. Alle teams binnen IVA werken aan de digitale transitie van onze gemeentelijke organisatie. Dat doen we onder andere door te zorgen voor de infrastructuur, inclusief applicaties en werkplekken. Daarnaast speelt IVA een rol bij het steeds meer data gedreven werken, informatievoorziening, gegevensbescherming en service verlening.

Als ondersteuner onderzoek val jij binnen team Analyse & Intelligence (A&I). A&I is verantwoordelijk voor de beleids- en managementinformatie voor alle afdelingen binnen de gemeente Helmond. Met onze activiteiten dragen we bij aan de kwaliteit van beleidsformulering, beleidsuitvoering en bedrijfsvoering. Met jou er bij bestaat het team uit 10 enthousiaste mensen. Wij zijn een relatief klein team met gedreven professionals en een gezellige werksfeer, waarin open met elkaar wordt gecommuniceerd. We werken op een scrumwijze met tweewekelijkse sprints.

Ideale collega

Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en gestructureerd. Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt ervaring om heldere en begrijpelijke teksten te schrijven (B1). Je bent een teamplayer en sociaal ingesteld, maar kan ook goed zelfstandig aan de slag. Het is fijn als je ervaring hebt met het programmeren van enquêtes, onderzoek/statistiek en agile/scrum, maar dit is geen must. 

Zijn wij een match?

Herken je jezelf in de vacaturetekst en wil je een nieuwe uitdaging beginnen? Solliciteer dan gemakkelijk via de 'sollicitatiebutton'. 

Heb je vragen over de functie of procedure? Bel dan eens met Lieke van Poppel, recruiter gemeente Helmond. Zij is te bereiken op: 0492-702350 of per mail via: recruitment@helmond.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Eventuele gesprekken zullen plaatsvinden op 22 juli na 14.00 uur. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Uw Reactie
Uw Reactie