2019

 • .

  Tijdelijk cameratoezicht Weverspark en het Advocaat Botsplein

  vrijdag 23 augustus 2019
  Met ingang van vrijdag 23 augustus 2019 zijn er twee toezichtscamera’s geplaatst op de locaties Weverspark en het Advocaat Botsplein. Deze toezichtscamera’s richten zich op het openbare gedeelte van de twee locaties. Politie en gemeentelijke toezichthouders zijn hierbij betrokken. Voor het daadwerkelijk plaatsen van de camera’s is toestemming verleend door het Openbaar Ministerie. Het cameratoezicht is gecommuniceerd met zowel de wijkraad als het buurtpreventieteam uit de wijk.

 • .

  Cheque voor bibliotheek Helmond-Peel

  woensdag 3 juli 2019
  Woensdag 3 juli heeft wethouder Erik de Vries een cheque van € 50.000,- overhandigd aan het bestuur van bibliotheek Helmond-Peel.

 • Foto: Lightyear

  Wereldprimeur: eerste zonneauto van Helmondse Lightyear onthuld

  dinsdag 25 juni 2019
  Vandaag tijdens de zonsopgang was het zover. Het prototype van de eerste particuliere zonneauto van Lightyear werd op spectaculaire wijze onthuld in Katwijk. Deze gezinsauto met zonnecellen in het dak zag het licht op de Automotive Campus in Helmond en heet Lightyear One.

 • .

  Gemeente zoekt deelnemers voor project digitale brandveiligheid- en zorgdiensten

  vrijdag 21 juni 2019
  Digitalisering bepaalt onze samenleving van vandaag én morgen. Mede dankzij de aanleg van een glasvezelnetwerk is het nu het mogelijk om zorg- en veiligheidsdiensten aan te bieden met waarborging van dataveiligheid en beveiliging van persoonlijke gegevens.

 • .

  Wekelijkse koopzondag in Helmond

  donderdag 13 juni 2019
  Helmond centrum is volop in beweging. Naast de inrichting van het Havenpark, het toenemende aantal evenementen, groei van de horeca en de sterkere cultuurbeleving van de stad, zal er vanaf nu ook wekelijks koopzondag zijn.

Uw Reactie
Uw Reactie