2019

 • .

  Looproute Station-Centrum aangekleed met rode kasteeltjes

  donderdag 19 september 2019
  Eén van de wensen uit het Centrumperspectief is een duidelijkere verbinding tussen het station en het centrum. Deze verbinding is nu zichtbaar gemaakt met rode kasteeltjes. Deze zijn ontworpen en geproduceerd door het Helmondse designbureau GBO.

 • .

  Pilot BravoFlex in Helmond verlengd

  woensdag 18 september 2019
  Provincie Brabant verlengt de pilot BravoFlex in Helmond met een jaar tot eind 2020. Met de verlenging gunnen de provincie, vervoerder Hermes en de gemeente de nieuwe OV-dienst de tijd om meer reizigers te trekken en worden mogelijkheden ingezet om ook andere doelgroepen kennis te laten maken met BravoFlex.

 • .

  Vrijheid verbindt: Helmond viert 75 jaar bevrijding

  vrijdag 6 september 2019
  Op 25 september is het precies 75 jaar geleden dat Helmond is bevrijd van de Duitse bezetting. Dit viert de stad met een uitgebreid programma voor en door inwoners.

 • .

  Mural over werk Van Gogh onder Kasteel-Traverse

  donderdag 29 augustus 2019
  Dinsdag 27 augustus is kunstenaar Ilse Weisfelt begonnen met haar mural over Van Gogh op de pilaren van het viaduct van de Kasteel-Traverse over de Zuid-Willemsvaart. Deze mural is onderdeel van het project Van Gogh Murals van Zuidlijn. Op vrijdag 6 september zal de mural feestelijk worden onthuld door wethouder Antoinette Maas.

 • Glasvezel - schop in de grond

  Start aanleg glasvezel in Helmond-Noord en Warande

  vrijdag 23 augustus 2019
  Supersnel internet en klaar voor de toekomst dankzij glasvezel. Binnenkort is het zover voor de deelnemers van het glasvezelproject in Helmond-Noord en Warande, want deze week ging de schop in de grond. Wethouder Jos van Bree: “In Helmond zien we een glasvezelnetwerk als een nutsvoorziening, net als elektriciteit en riolering. De aannemer werkt bij de uitvoering samen met mensen van Senzer. Kortom, een glasvezelnetwerk van, voor én door Helmonders. De aanleg van het glasvezelnetwerk zorgt daarmee voor een extra impuls voor de werkgelegenheid."

Uw Reactie
Uw Reactie