Helmond als Europese hotspot van mobiliteit op internationaal congres

Woensdag 16 oktober 2019

Tijdens het internationale congres, Creativity World Forum, is Helmond aanstaande dinsdag 22 oktober de ‘hotspot’ als het gaat over het thema mobiliteit.

.

Dit jaarlijkse internationale evenement over creativiteit en innovatie brengt heel veel professionals uit verschillende disciplines van over de hele wereld én vanuit Brabant samen. Het doel is dat ondernemers, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijs en creatieve mensen worden geïnspireerd om te werken aan een betekenisvolle en veerkrachtige samenleving.

De gemeente Helmond heeft vanwege haar vooraanstaande positie op het gebied van mobiliteit een speciaal dagprogramma ontwikkeld voor het Creativity World Forum. Het hoofdthema van deze dag is  “The paradox of (Un)limited Mobility.” Bezoekers krijgen nieuwe inzichten en perspectieven voor de (mobiliteits)uitdagingen van nu en de toekomst, gebracht door bijzondere – bekende én onbekende – (inter)nationale sprekers.

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats in Het Speelhuis. Burgemeester Elly Blanksma verzorgt om 10.00 uur de opening waarna aanwezigen met name in deelsessies aan de slag gaan met verschillende interessante thema’s.

Meer informatie

Dit congres is voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website van Creativity World Forum. Daar kunt u zich ook aanmelden om het programma van dinsdag 22 oktober bij te wonen.

Uw Reactie
Uw Reactie