2019

 • .

  Helmond als Europese hotspot van mobiliteit op internationaal congres

  woensdag 16 oktober 2019
  Tijdens het internationale congres, Creativity World Forum, is Helmond aanstaande dinsdag 22 oktober de ‘hotspot’ als het gaat over het thema mobiliteit.

 • .

  Doet u mee aan de Tiny Forest winactie?

  vrijdag 11 oktober 2019
  Helpt u ons met het bedenken van een leuke naam voor de Tiny Forest in de Speeltuin Helmond-West?

 • .

  Mierlo-Hout volgende wijk voor aanleg glasvezel

  vrijdag 4 oktober 2019
  Supersnel internet en klaar voor de toekomst met diverse nieuwe (zorg)diensten dankzij glasvezel. Vanaf begin volgend jaar is het ook zover voor de wijk Mierlo-Hout. Bij een deelname van minimaal 25% gaat Glasvezel Helmond B.V. ook in deze wijk open glasvezelnetwerk aanleggen. De verwachting is dat de aanleg start vanaf april 2020.

 • .

  Deel uw mening over (on)veiligheid in uw buurt

  donderdag 3 oktober 2019
  Heeft u een mening of idee over (on)veiligheid in uw buurt? Deel het met ons. Wie weet bellen we binnenkort bij u aan om te horen wat u vindt. Of kom naar de BuurtTent. Hieronder leest u wanneer we bij u in de buurt zijn.

 • .

  Feestelijke aftrap Campus De Braak voor publiek

  woensdag 2 oktober 2019
  Op zondag 6 oktober wordt de herontwikkeling van sportpark De Braak afgetrapt met de officiële opening van de eerste twee nieuwe kunstgrasvelden. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur vinden er allerlei sport- en spelactiviteiten plaats. Dankzij een gevarieerd programma krijgen bezoekers alvast een voorproefje van de sfeer en activiteiten op de toekomstige Sport- en beleefcampus De Braak.

Uw Reactie
Uw Reactie