Nieuws

 • Foto van een hennepplant

  Sluiting woning Vechtstraat Helmond

  donderdag 9 juli 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op 9 juli een woning aan de Vechtstraat voor 3 maanden gesloten. In het pand is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt en er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • Sluiting stal Hortsedijk Helmond

  donderdag 2 juli 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op donderdag 2 juli 2020 een stal aan de Hortsedijk voor 3 maanden gesloten. In het pand is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt en er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • Aandacht voor toegankelijkheid Helmondse buitenruimte

  donderdag 2 juli 2020
  De afgelopen tijd werkten diverse partijen aan een bijzonder project om de buitenruimte in de gemeente Helmond aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. Op advies van het Gehandicapten Overleg Helmond zijn speciale armleuningen voor bestaande zitbankjes ontworpen. Vandaag start de productie van de armleuningen, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een grote rol spelen. De komende tijd worden veel Helmondse zitbankjes van zo’n leuning voorzien. Daarnaast zal de leuning ook aan andere gemeenten verkocht worden. Een bijzonder project vóór en dóór mensen met een beperking!

 • Praat mee met de verkeersvisie

  donderdag 2 juli 2020
  Helmond en de regio blijven groeien en ontwikkelen. De druk en overlast op de wegen worden groter en groter. Zeker op de Kasteel-Traverse dat een belangrijke verkeersader in de regio is. Jarenlang is met kleine ingrepen geprobeerd het verkeer beter te laten doorstromen. Maar de rek is eruit en forse ingrepen zijn nodig. Eén ding is duidelijk: niks doen is geen optie.

 • Sluiting pand aan de 2de Tussendijk

  donderdag 4 juni 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op 4 juni 2020 een bedrijfspand aan de 2e Tussendijk voor 6 maanden gesloten. In het pand is een professioneel opgezette hennepkwekerij aangetroffen. Er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

Uw Reactie
Uw Reactie