Nieuws

 • .

  Nieuwe marktvisie voor Centrum Helmond

  vrijdag 9 november 2018
  In overleg met vele betrokken partijen is er een nieuwe marktvisie voor het centrum van Helmond opgesteld. De nieuwe marktvisie is één van de uitwerkingen van het Centrumperspectief.

 • .

  Informatieve raadsbijeenkomst Centrumontwikkeling

  dinsdag 30 oktober 2018
  Wat zijn de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van centrumontwikkeling in middelgrote steden? Wat betekent dit voor het Helmondse centrum? Dinsdag 6 november horen de raadsleden dit van diverse externe sprekers. Deze informatieve raadsbijeenkomst is van 19.30 22.00 uur in Zaal Traverse. Inwoners en ondernemers zijn van harte welkom aan te sluiten.

 • .

  Theater Het Speelhuis genomineerd voor theater van het jaar

  woensdag 10 oktober 2018
  Het Speelhuis is genomineerd voor de Theater van het Jaarprijs in de categorie kleine theaters (<450 stoelen) van de Vereniging Vrije Theater Producenten (VVTP). Op 19 november 2018 wordt de prijs uitgereikt aan de theaters die in 2018 uitstekend gepresteerd hebben. Na een prachtig openingsfestival is dit natuurlijk de kers op de taart!

 • .

  Helmond zoekt Stadskunstenaar voor twee jaar

  dinsdag 2 oktober 2018
  Helmond zoekt een stadskunstenaar voor de jaren 2019 en 2020. Wie wil het stokje van Thomas Pieters overnemen en gaat twee jaar lang samen met inwoners, organisaties, scholen en bedrijven, nog meer kleur en plezier aan de stad geven? Belangstellenden kunnen zich vanaf nu aanmelden.

 • .

  74e bevrijdingsviering

  donderdag 20 september 2018
  De 74e bevrijdingsviering van Helmond is in een nieuw jasje gestoken, met speeches en optredens van Helmonders gaan we de bevrijding samen vieren, want bevrijding vier je samen!