Nieuws

 • Auto in beslag genomen

  Grootschalige actie binnenstad Helmond

  vrijdag 18 september 2020
  Bij een grootschalige actie door verschillende organisaties zijn gisteren op diverse plekken in de Helmondse binnenstad twee personen aangehouden voor het bezit en vermoedelijk dealen van harddrugs en werd een gebruiker van harddrugs aangehouden. Daarnaast werden er voor duizenden euro’s aan openstaande belastingen geïnd, op zeven auto’s beslag gelegd en tientallen boetes uitgeschreven.

 • verkeersbord van werkzaamheden

  Onderhoud N279/N270 Helmond - Deurne

  maandag 14 september 2020
  In het weekend van 18 september en 25 september voert de Provincie Noord-Brabant onderhoud uit aan het asfalt van de N279 en een klein stuk van de N270. Reparatie is noodzakelijk voor u en andere weggebruikers om de weg veilig te kunnen gebruiken. U kunt door de werkzaamheden overlast ervaren.

 • .

  Bevrijdingsactiviteiten Helmond

  vrijdag 11 september 2020
  Op 22, 24 en 25 september 2020 vinden er bevrijdingsactiviteiten plaats in Helmond. Er wordt dan voor de 76e keer stilgestaan bij de bevrijding van Helmond en de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. In verband met maatregelen vanwege het coronavirus is voor sommige activiteiten een maximum aantal bezoekers gesteld en is aanmelden vereist. Tijdens de evenementen is het van belang dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden door alle bezoekers. Alle bevrijdingsactiviteiten worden live uitgezonden via de Facebookpagina van gemeente Helmond.

 • .

  Woning Vossenstraat 4 maanden gesloten

  donderdag 13 augustus 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op donderdag 13 augustus 2020 de benedenverdieping van een woning aan de Vossenstraat voor 4 maanden gesloten. Op de benedenverdieping van de woning is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt. Eer zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • .

  250.000 illegale sigaretten aangetroffen bij PIT-actie

  woensdag 29 juli 2020
  Tijdens controles van het Peelland Interventie Team (PIT) bij vijf bedrijfspanden in Helmond zijn gisteren onder andere 250.000 illegale sigaretten aangetroffen. De douane heeft de partij in beslag genomen.

Uw Reactie
Uw Reactie