Nieuws

 • Helmond-West is aan de beurt voor glasvezel

  vrijdag 27 maart 2020
  Supersnel internet, stabiele verbindingen en klaar voor de toekomst met zorg-op-afstand dankzij glasvezel. Vanaf 7 april 2020 is ook de wijk Helmond-West aan de beurt. Als minimaal 25% van de inwoners van de wijk meedoet, gaat Glasvezel Helmond B.V. ook in Helmond-West een open glasvezelnetwerk aanleggen. Dit moet dan einde van dit jaar klaar zijn.

 • Lintjesregen

  Aanvragen Koninklijke Onderscheiding(lintje) voor Koningsdag 2021

  maandag 23 maart 2020
  Ieder jaar reikt de burgemeester volgens goede traditie een Koninklijke onderscheiding uit aan inwoners die zich bijzonder hebben ingezet voor onze samenleving. De burgemeester van Helmond roept daarom op geschikte kandidaten voor Koningsdag 2021 onder haar aandacht te brengen. Hieronder vindt u meer informatie over de criteria en de aanvraagprocedure.

 • Antoinette Maas

  World Press Photo Helmond officieel geopend

  maandag 9 maart 2020
  Vrijdag 6 maart heeft wethouder Antoinette Maas de World Press Photo Exhibition officieel geopend. De tentoonstelling laat confronterende en ontroerende foto’s van de belangrijkste en meest nieuwswaardige verhalen van het jaar 2019 zien.

 • Parkeerkaart

  Parkeren met parkeervergunning alleen nog op kenteken

  donderdag 5 maart 2020
  Vanaf 1 april 2020 wijzigt er iets in het parkeren met een parkeervergunning binnen de gemeente Helmond. De parkeerpasjes om te parkeren komen vanaf die datum te vervallen. De gemeente handhaaft vanaf dat moment alléén nog op kenteken en dus niet meer op de parkeerpasjes.

 • Helmond centrum

  Bezoekersaantallen Helmond centrum stabiel

  woensdag 4 maart 2020
  Het aantal bezoekers aan het kernwinkelgebied van Helmond is in 2019 stabiel gebleven ten opzichte van 2018. Nadat in 2017 en 2018 steeds minder mensen ons centrum kwamen bezoeken, is deze trend in 2019 doorbroken. Het Havenplein laat van jaar op jaar al een toename zien in het aantal bezoekers. Voor 2019 is dat niet anders. Positieve cijfers waar we trots op zijn.

Uw Reactie
Uw Reactie