Nieuws

 • Kinderen in het Kasteel Museum

  Museum Helmond één van de 60 meest kindvriendelijke musea in Nederland

  dinsdag 12 november 2019
  Tijdens de uitreiking van de Museumkids Awards die op 8 november plaatsvond, is Museum Helmond door Museuminspecteurs verkozen tot één van de 60 meest kindvriendelijke musea in Nederland. De Museuminspecteurs geven ons museum als gemiddelde cijfer een 8,75. Het museum valt bij inspecteurs bijzonder in de smaak omdat “het kasteelspel echt heel leuk is en je heel veel ridderdingen mag proberen.” Zo’n 60 musea, verspreid over het land, mogen zich komend jaar Kidsproof noemen.

 • .

  PIT-actie Helmond en Laarbeek: hennepkwekerij, namaak merkkleding en valse identiteitsbewijzen

  vrijdag 8 november 2019
  Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft gisteren bij controles in Helmond en Laarbeek onder andere een hennepkwekerij, een partij namaak merkkleding en twee mensen met valse identiteitsbewijzen aangetroffen.

 • .

  Helmond als Europese hotspot van mobiliteit op internationaal congres

  woensdag 16 oktober 2019
  Tijdens het internationale congres, Creativity World Forum, is Helmond aanstaande dinsdag 22 oktober de ‘hotspot’ als het gaat over het thema mobiliteit.

 • .

  Doet u mee aan de Tiny Forest winactie?

  vrijdag 11 oktober 2019
  Helpt u ons met het bedenken van een leuke naam voor de Tiny Forest in de Speeltuin Helmond-West?

 • .

  Mierlo-Hout volgende wijk voor aanleg glasvezel

  vrijdag 4 oktober 2019
  Supersnel internet en klaar voor de toekomst met diverse nieuwe (zorg)diensten dankzij glasvezel. Vanaf begin volgend jaar is het ook zover voor de wijk Mierlo-Hout. Bij een deelname van minimaal 25% gaat Glasvezel Helmond B.V. ook in deze wijk open glasvezelnetwerk aanleggen. De verwachting is dat de aanleg start vanaf april 2020.

Uw Reactie
Uw Reactie