Franchise event

Dinsdag 27 november 2018

Lijkt het u een leuke uitdaging een franchise filiaal uit te baten? Kom dan op maandagavond 17 december naar het franchise event in de Cacaofabriek in Helmond.

.

Initiatief en aanbod

Dit event is een initiatief van gemeente Helmond, in samenwerking met het Centrummanagement. Verschillende franchisegevers presenteren hun concept aan het publiek, dat zich die avond kan oriënteren op het brede aanbod. Dit aanbod bestaat uit: Runnersworld, The Tosti Club, Taco Mundo, Bagels & Beans, Brownies & Downies, Wayback Burgers, Appel & Ei, topSlijter, De Kaasrijper, Used Products en Pets & Co. Iedereen die benieuwd is en enthousiast wordt van het idee een franchise filiaal uit te baten is van harte welkom. Deelname is geheel kosteloos.

Kwaliteitsimpuls voor winkelaanbod

Het franchise event wordt georganiseerd om het winkelaanbod in het centrum een kwaliteitsimpuls te geven, als aanvulling op het bestaande winkelaanbod. De elf ketens hebben veel interesse om zich te vestigen in Helmond en zijn misschien wel op zoek naar u! Bent u klaar voor een uitdaging waarin u een unieke formule kan exploiteren in Helmond?

Meer informatie en aanmelden

Ga naar www.helmondcentrum.nl/franchise-event  voor meer informatie over het evenement of om u direct aan te melden.