Taiwanese multinational Delta Electronics naar Automotive Campus

Vrijdag 21 december 2018

Delta Electronics, een internationale leverancier van oplossingen voor krachtstroom elektronica - en warmtebeheer, vestigt zich op de Automotive Campus Helmond. Waarschijnlijk start de bouw van de ultramoderne en energie-efficiënte gebouwen in het voorjaar van 2019 en opereert Delta in 2020 vanuit Helmond.

.

Delta Electronics heeft vestigingen in Hoofddorp en Eindhoven en de vestiging in Eindhoven verhuist naar de Automotive Campus in Helmond. Hier wil Delta Electronics uitbreiding van bestaande activiteiten en groei in de automotive gerelateerde activiteiten realiseren. De dynamiek op de Automotive Campus spreekt hen aan en is een bevestiging van de positie van de Automotive Campus als nationale en internationale business hotspot en ontmoetingsplaats op het gebied van automotive technologie en smart mobility. Wethouder Jos van Bree: “Delta Electronics laat zien dat Helmond als onderdeel van de regio Brainport dé plek is voor Automotive en mobiliteitsbranche en brengt economische activiteiten en banen naar Helmond.” 

Energie-efficiënt

De nieuwe kantoren en laboratoria worden gebouwd volgens de hoogst mogelijke energienormen. Met meer dan veertig jaar ervaring in gebouwautomatisering en energie-efficiënte technologieën loopt Delta voorop in technologische innovaties. De gebouwen moeten het visitekaartje worden van hun innovatieve bedrijfsactiviteiten.