Maart

 • Wijkbezoek Mierlo-Hout

  Divers programma bij bezoek aan Mierlo-Hout

  donderdag 28 maart 2019
  Afgelopen zaterdag, 23 maart, bracht het college van burgemeester en wethouders en de raad een bezoek aan Mierlo-Hout. Na een warm ontvangst in De Geseldonk opende Jan Drouen, voorzitter van de wijkraad, het wijkbezoek met een welkomstwoord en een toespraak door burgemeester Blanksma. ‘Een wijk is pas een wijk als er echt in wordt geleefd en in dat opzicht doet het mij als burgemeester heel goed te zien wat hier allemaal wordt georganiseerd en welke initiatieven in de wijk worden ontplooid’ deelde zij met de deelnemers aan het wijkbezoek.

 • Nieuws B&W

  Nieuws uit collegevergadering burgemeester en wethouders van 26 maart

  donderdag 28 maart 2019
  Op deze pagina leest u wat de highlights zijn uit de collegevergadering van dinsdag 26 maart.

 • Week van het geld

  Aandacht voor de Week van het Geld in Helmond

  woensdag 27 maart 2019
  In het kader van de ‘Week van het Geld’ besteden de wethouders en burgemeester op verschillende manieren aandacht aan het thema geld onder Helmondse jeugd. Collegeleden zullen ieder een interactieve gastles verzorgen op een Helmondse basisschool of middelbare school. Daarnaast wordt de Week van het Geld afgesloten met een masterclass op het Roc ter Aa.

 • Nieuws van B&W 19 maart 2019

  Nieuws uit collegevergadering burgemeester en wethouders van 19 maart

  maandag 25 maart 2019
  Op deze pagina leest u wat de highlights zijn uit de collegevergadering van dinsdag 19 maart.

 • Lintje uitreiking

  Aanvragen Koninklijke Onderscheiding voor Koningsdag 2020

  donderdag 14 maart 2019
  Ieder jaar reikt de burgemeester volgens goede traditie een Koninklijke onderscheiding uit aan inwoners die zich bijzonder hebben ingezet voor onze samenleving. De burgemeester van Helmond roept daarom op geschikte kandidaten voor Koningsdag 2020 onder haar aandacht te brengen. Hieronder vindt u meer informatie over de criteria en de aanvraagprocedure.