Wijkbezoek aan Binnenstad-Oost op zaterdag 17 november

Dinsdag 6 november 2018

Op zaterdag 17 november aanstaande zal het college van burgemeester en wethouders van 10.00 tot 14.00 uur een bezoek brengen aan Binnenstad-Oost. Tijdens dit bezoek maakt het college middels een rondwandeling kennis met verschillende initiatieven en onderwerpen die spelen in de wijk. Daarnaast biedt het wijkbezoek ruimte om in contact te komen met wijkbewoners.

.

Programma

Het programma voor het wijkbezoek start om 10.00 in Wijkhuis De Fonkel met een welkomstwoord van de voorzitter van de wijkraad, Jos van Bussel, en burgemeester Elly Blanksma. Vervolgens start de rondwandeling door de wijk langs onder andere project Hei Wonen, de geplande nieuwbouw en renovatie werkzaamheden in de Willem Beringsstraat en Jan Stevensstraat en Speeltuin Leonardus. Ook wordt er tijdens de wandeling stilgestaan bij thema’s waaronder: (verkeers)veiligheid, inrichting van de openbare ruimte en leefbaarheid. Het wijkbezoek wordt afgesloten door wijkwethouder Erik de Vries tijdens een lunch in De Fonkel.

Vrij toegankelijk

Inwoners zijn van harte welkom om deel te nemen aan het wijkbezoek en hun verhalen, vragen en/of zorgen te delen met de collegeleden.