U bevindt zich hier: Home > Bewoners > Stadswinkel > Afspraak maken > Afspraak maken Stadswinkel

Afspraak maken Stadswinkel

Veel producten kunt u aanvragen via ons digitaal loket, zodat u niet op afspraak naar de Stadswinkel hoeft te komen. Helaas is dat voor een aantal producten niet mogelijk, bijvoorbeeld voor een paspoort, rijbewijs of de aangifte van een geboorte. Hiervoor maakt u een afspraak bij de Stadswinkel.

Ga hier direct naar de afsprakenplanner om een afspraak te maken

Is het maken van een afspraak moeilijk?

Met de bovenstaande afsprakenplanner maakt u zelf snel en eenvoudig uw afspraak: U kiest één of meerdere producten (activiteiten) en u krijgt een overzicht van de beschikbare dagen. Hieruit kiest u een dag en tijdstip dat het best bij uw agenda past. Als de afspraak gemaakt is, dan ontvangt u een bevestiging van de door uzelf gemaakte afspraak op het e-mailadres dat u heeft ingevoerd.
Tip: Plan tijdig uw afspraak, zodat u nog een keuze heeft in beschikbare dagen en tijden.

Ga naar www.helmond.nl/digitaalloket voor meer informatie over producten en diensten.

Let op: Gewijzigde openingstijden!

Op de onderstaande data is het Klant Contact Centrum en de Stadswinkel gesloten:

  • Maandag 27 april (Koningsdag)
  • Maandag 4 mei en dinsdag 5 mei (Dodenherdenking en Bevrijdingsdag)
  • Donderdag 14 en vrijdag 15 mei (Hemelvaart)
  • Maandag 25 mei (Pinksteren)

Hulp bij uw belastingaangifte door de Belastingdienst?

Vanaf maandag 9 maart tot en met half mei zijn een aantal medewerkers van de Belastingdienst aanwezig in de Stadswinkel. U kunt bij deze medewerkers alleen op afspraak terecht voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting over 2014. Bel met de Belastingtelefoon 0800-0543 (gratis) voor het maken van de afspraak. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

 Meer informatie over hulp bij de belastingaangifte vindt u hier

Betaling

Voor een aantal producten betaalt u leges, bijvoorbeeld bij de aanvraag van uw paspoort of rijbewijs. Uw betaling ontvangen wij graag via de pin. Kunt u niet pinnen? Contante betaling is mogelijk. Betalen met creditcard is niet mogelijk.

klant maakt afspraak