U bevindt zich hier: Home > Bewoners > Stadswinkel > Afspraak maken > Afspraak maken Stadswinkel

Afspraak maken Stadswinkel

Veel producten kunt u aanvragen via ons digitaal loket, zodat u niet op afspraak naar de Stadswinkel hoeft te komen. Helaas is dat voor een aantal producten niet mogelijk, bijvoorbeeld voor een paspoort, rijbewijs of de aangifte van een geboorte. Hiervoor maakt u een afspraak bij de Stadswinkel.

Ga hier direct naar de afsprakenplanner om een afspraak te maken

Is het maken van een afspraak moeilijk?

Met de bovenstaande afsprakenplanner maakt u zelf snel en eenvoudig uw afspraak: U kiest één of meerdere producten (activiteiten) en u krijgt een overzicht van de beschikbare dagen. Hieruit kiest u een dag en tijdstip dat het best bij uw agenda past. Als de afspraak gemaakt is, dan ontvangt u een bevestiging van de door uzelf gemaakte afspraak op het e-mailadres dat u heeft ingevoerd.
Tip: Plan tijdig uw afspraak, zodat u nog een keuze heeft in beschikbare dagen en tijden.

Ga naar www.helmond.nl/digitaalloket voor meer informatie over producten en diensten.

Beperkte dienstverlening op maandagmiddag 26 oktober!

Op maandagmiddag 26 oktober is er beperkte dienstverlening in de Stadswinkel. Dit komt door onderhoud aan de computersystemen. Dit onderhoud gebeurt in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en moet bij elke gemeente in Nederland gebeuren. 
Het onderhoud vindt plaats tussen 9.00 en 16.00 uur. De Stadswinkel is op maandag open vanaf 12.00 uur. Tot 16.00 uur kunt u alleen terecht voor geboorte- en overlijdensaangifte. Na 16.00 uur kunt u weer voor alle zaken in de Stadswinkel terecht, dus bijvoorbeeld ook voor een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart.
Heeft u met spoed een reisdocument nodig? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente via telefoonnummer 14 0492.


Betaling

Voor een aantal producten betaalt u leges, bijvoorbeeld bij de aanvraag van uw paspoort of rijbewijs. Uw betaling ontvangen wij graag via de pin. Kunt u niet pinnen? Contante betaling is mogelijk. Betalen met creditcard is niet mogelijk.

klant maakt afspraak