U bevindt zich hier: Home > Bewoners > Stadswinkel > Afspraak maken > Afspraak maken Stadswinkel

Afspraak maken Stadswinkel

Veel producten kunt u aanvragen via ons Digitale loket. Hiervoor hoeft u niet op afspraak naar de Stadswinkel te komen. Voor een aantal producten is dat helaas nog niet mogelijk, bijvoorbeeld voor een paspoort, rijbewijs of het aangeven van een geboorte. Hiervoor maakt u een afspraak bij de Stadswinkel.

Ga hier direct naar de afsprakenplanner om een afspraak te maken

Kijk op www.helmond.nl/digitaalloket voor de producten die u digitaal kunt aanvragen.

Openingstijden Pasen

Op Goede Vrijdag (3 april) en 2e Paasdag (maandag 6 april) is de Stadswinkel de hele dag gesloten. Omdat hiermee de avondopenstelling op maandag vervalt, wordt deze doorgeschoven naar dinsdag 7 april. Op die dag is de Stadswinkel langer open, tot 19.00 uur. Houdt u er rekening mee dat deze avond snel vol gepland kan zijn.


Hulp bij uw belastingaangifte door de Belastingdienst?

Vanaf maandag 9 maart tot en met half mei zijn een aantal medewerkers van de Belastingdienst aanwezig in de Stadswinkel. U kunt bij deze medewerkers alleen op afspraak terecht voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting over 2014. Bel met de Belastingtelefoon 0800-0543 (gratis) voor het maken van de afspraak. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

 Meer informatie over hulp bij de belastingaangifte vindt u hier

Betaling

Voor een aantal producten betaalt u leges, bijvoorbeeld bij de aanvraag van uw paspoort of rijbewijs. Uw betaling ontvangen wij graag via de pin. Kunt u niet pinnen? Contante betaling is mogelijk. Betalen met creditcard is niet mogelijk.

klant maakt afspraak